La nostra història

El meu nom és Mireia Pros Marqueta i voldria agrair-te que estiguis aquí llegint sobre Les Garrofes, el meu projecte nascut d'allò més profund del meu ser com a resposta a la gran transformació que m'ha portat la maternitat.

Em dic Mireia Pros Marqueta i sóc filla, germana, parella i mare de dos fills meravellosos, l'Aran de 3 anys i la Mel d'1 any. Abans de ser mare, vaig treballar com a mestra d'educació infantil en una escola privada. No obstant això, el naixement dels meus fills ha canviat la meva manera de veure l'educació. Després d'un llarg camí d'introspecció i reflexió sobre les meves pròpies arrels i experiències en la infància, vaig decidir obrir Les Garrofes, un espai d'educació viva.

A través de Les Garrofes, vull oferir un lloc privilegiat i ple d'amor per a les famílies que busquin una educació que tingui en compte el potencial vital dels seus fills i filles. Crec fermament que acompanyar-los en aquesta etapa tan important a través d'una perspectiva pedagògica que consideri les seves pulsions vitals, l'energia interior, el seu ritme i els seus interessos pot fer una gran diferència en el seu desenvolupament.

El meu somni és proporcionar a cada infant les eines necessàries per caminar per la vida amb seguretat i confiança, tot això a través d'un acompanyament pedagògic respectuós i amorós. Si us plau, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi si creieu que Les Garrofes pot ser l'espai educatiu que busqueu per als vostres fills i filles. Estic emocionada per conèixer-vos, respondre totes les vostres preguntes i compartir amb vosaltres aquest espai educatiu que prové del més profund de mi mateixa.