Preguntes freqüents

Quan hem de confirmar la plaça?

A partir del 25 d'abril de 2024, comencem el període d'inscripció a Les Garrofes fins a cobrir totes les places disponibles. Si esteu interessats en el nostre projecte educatiu, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i sol·licitar la vostra plaça. 

Podem matricular el nostre infant a mig curs?

Amb plaça disponible, és clar que sí! Estarem encantats d'acollir-vos al nostre projecte. Si teniu qualsevol consulta o pregunta específica, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació. 

Quant dura la vinculació (adaptació)?

A Les Garrofes, ens comprometem a respectar el ritme de cada infant i de la seva família. Sabem que cada família té necessitats úniques i per això, estem disposats a tractar cada cas de forma individual. Si teniu algun requeriment o necessitat específica, no dubteu a compartir-la amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-vos i acompanyar-vos en allò que sigui necessari. 

Hem d'arribar puntuals a les 9:00h? i a les 14:00h?

La primera part del dia està destinada a l'acollida i a crear un ambient tranquil. L'entrada a l'espai és flexible de 9:00h a 10:00h perquè els nens i les nenes puguin adaptar-se gradualment a la dinàmica del dia. A les 13:45h us demanem que arribeu puntualment per recollir els vostres infants per respectar el descans dels acompanyants i facilitar la conciliació familiar. Si teniu alguna necessitat especial o alguna situació que vulgueu compartir amb nosaltres, estem oberts a escoltar-vos i valorar com podem ajudar-vos en la vostra conciliació.

Si esteu interessats en conèixer més sobre com funciona el projecte educatiu Les Garrofes, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de respondre a qualsevol pregunta que tingueu. Estem aquí per ajudar-vos i proporcionar-vos tota la informació que necessiteu per prendre una decisió informada.